Presentació 

 

    Som un establiment dedicat a l'estilisme masculí des del seu naixement. Sempre en constant renovació Barberia Masó ha treballat per donar el millor servei i qualitat a tots els clients.

 

    És per això que Barberia Masó i amb el suport de l'Ajuntament de Banyoles, s'ha adherit al programa de formació SICTED per obtenir el Segell de Qualitat Turística en Destí i així millorar la qualitat del nostre ofici.

 

 

    A Barberia Masó aquest mes de gener de 2014 ens han otorgat el Segell de Qualitat Turística en Destí (SICTED) amb la col.laboració de l'Ajuntament de Banyoles. Aquest segell garanteix la màxima atenció i qualitat davant dels nostres clients i turístes.

 

    Des de Barberia Masó sempre donem prioritat al benestar dels nostres clients, per això, hem adoptat criteris de gestió mediambientals al nostre 

establiment. 

 

 

 

 

 

 

 

 

HISTÒRIA

 

    Nascuda l'any 1991 a Mata (Porqueres, Pla de l'Estany) com a Perruqueria per a homes en Josep Masó va iniciar la que és avui dia la Barberia Masó. L'any 1996  es  va  instal.lar   a Banyoles on l'establiment ha seguit en la mateixa direcció pel que fa a la idea principal... tallar el cabell a l'home. 

 

    Però la innovació ens ha fet seguir també cap a altres àmbits com ara adequant els tipus de tallat segons les tendències (llargs, crestes, degradats, escalats, difuminats, curts, etc.), depil.lacions facials, rentats de cabell amb massatge capil.lar, books de fotografies, ondulació o estirament del cabell, l'aplicació de diferents tipus de tints pel cabell (bàsics o fantasia), banys de color, decoloracions (decoloracions totals o parcials).

 

    També s'ha diversificat la manera de posar-vos en contacte amb Barberia Masó. Ho podeu realitzar com sempre des del telèfon 972 57 40 00, per internet www.barberiamaso.com, a través del facebook, amb correus electrònics  info@barberiamaso.com amb el wattsapp a través del telèfon 646 02 42 02 o personalment a la Ronda Monestir, 82 de Banyoles.

 

 

 

Aquest any 2016 la història de Barberia Masó fa un altre pas, una altra motivació per seguir endavant...

 

                 25 anys!!

 

Estem molt contents d'haver-ho aconseguit juntament amb tots vosaltres. Gràcies pel vostre suport. Per molts anys, també, a tots vosaltres!!