Guardonen 10 empreses i equipaments de Banyoles per la seva qualitat turística


15/02/14 02:00 - BANYOLES - R. ESTÉBAN

Els primers deu establiments i equipaments públics de Banyoles vinculats al sector turístic que han superat la corresponent formació i examen van rebre ahir el diploma del segell de qualitat turística Sicted, que concedeix l'Estat espanyol. Es tracta de la botiga Rossinyol, la barberia Masó, The City Arms, la marisqueria Gil's, els restaurants El Capitell i Vora Estany, el Museu Darder-Centre d'Interpretació de l'Estany, l'oficina de turisme, l'alberg Banyoles i el Consorci de l'Estany. El mes passat l'Ajuntament ja va recollir la mateixa distinció. Una segona tongada, amb deu aspirants, s'està preparant per a l'obtenció del segell, el qual permet als seus posseïdors entrar en una guia estatal –promoguda per Turespaña– que és un referent per als usuaris o clients que busquen una qualitat en el servei. Els aspirants al Sicted passen per un període de formació i, seguidament, per una etapa en què gaudeixen de l'assessorament de tècnics. Finalment, els candidats se sotmeten a una avaluació. Un cop obtingut el segell, es fan inspeccions periòdiques. El lliurament dels diplomes va tenir lloc ahir al Museu Darder. L'alcalde, Miquel Noguer, va remarcar la transcendència que té el fet que el sector privat s'impliqui en la potenciació de Banyoles com a destí de qualitat.


Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

DIRECCIÓ

Ronda Monestir, 82

17820 BANYOLES

 

HORARI

Dimarts a divendres: 10h a 14h i de 16:30h a 21:00h

Dissabtes: 9:30h a 14h i de 15:30h a 19:00h

Dilluns tancat.

CONTACTE

972 57 40 00
info@barberiamaso.com
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Metallic
  • Flickr Clean Gris
  • Twitter Metallic

© 1991-2021 barberia masó

 

Barberia Masó! els teus cabells, la nostra passió!

www.barberiamaso.com