Acte de lliurament de diplomes i distintius a 10 empreses i equipaments de Banyoles que mantenen la18/04/2016

Dilluns, 18 d'abril. Aquestes 10 empreses i equipaments de Banyoles han rebut el reconeixement al compromís per a la millora continuada de la qualitat turística del Sistema de qualitat turística en destinació (SICTED), un segell de Turespaña. Durant el 2015 aquestes empreses i equipaments han treballat per mantenir el distintiu de qualitat i han passat tots els requisits obligatoris. Per tant, han acabat correctament el quart cicle del projecte, el de manteniment. Des del 2012, quan l’Ajuntament de Banyoles va iniciar el projecte, s’ha anat treballant per una millora continuada tant en els propis establiments com en la destinació. Després de tot el treball per obtenir aquesta certificació, actualment les empreses treballen per al manteniment del distintiu tal i com determina la normativa del SICTED. Tot plegat gràcies a l’impuls del consistori banyolí i les empreses que han treballat per oferir un servei de qualitat als seus clients. Les empreses i equipaments que han rebut el diploma són: l’Alberg de Banyoles, el City Arms, la Marisqueria Gil’s, el restaurant Vora Estany, Rossinyol, Museu Darder, Consorci de l’Estany, Barberia Masó, restaurant El Capitell i Oficina de turisme de Banyoles. L’Ajuntament de Banyoles valora molt positivament el treball conjunt entre el sector públic i el sector privat per obtenir un nivell de qualitat homogènia a la destinació. Per aquest motiu el consistori banyolí continua subvencionant el projecte SICTED en el qual 19 establiments estan fent la formació prevista per aquest 2016. L’alcalde de Banyoles, Miquel Noguer, ha explicat que “és satisfactori tenir establiment que creuen en el SICTED, per millorar la qualitat turística del seu establiment i aquest fet ajuda a Banyoles”. Per Noguer, “quants més establiments tinguem amb el SICTED a Banyoles, millor, voldrà dir que fem les coses cada dia més bé, i aquest fet és bo per al turisme”.


Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

DIRECCIÓ

Ronda Monestir, 82

17820 BANYOLES

 

HORARI

Dimarts a divendres: 10h a 14h i de 16:30h a 21:00h

Dissabtes: 9:30h a 14h i de 15:30h a 19:00h

Dilluns tancat.

CONTACTE

972 57 40 00
info@barberiamaso.com
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Metallic
  • Flickr Clean Gris
  • Twitter Metallic

© 1991-2021 barberia masó

 

Barberia Masó! els teus cabells, la nostra passió!

www.barberiamaso.com