Els perruquers del Pla de l’Estany es reuneixen un any més en una trobada en honor a la seva patronaEnguany, com a novetat, s’ha fet un nou anagrama de l’associació de la mà dels alumnes de l’INS Josep Brugulat.

Aquest dissabte va tenir lloc la festa dels perruquers i perruqueres de la comarca, organitzada per l’Associació de Perruquers de Banyoles i del Pla de l’Estany. Una trobada que s’organitza cada any des del 1986 en honor a la seva patrona, Santa Maria Magdalena. Aquest any la trobada va consistir en una missa a l’Església de Santa Maria en honor a tots els perruquers difunts, i en un sopar al restaurant Vora Estany. A més, es va comptar amb un espectacle de màgia a càrrec del Mag Kevin. Aproximadament es van reunir una cinquantena de persones entre perruquers, perruqueres i acompanyants.

Com a novetat d’aquest any, l’Associació de Perruquers ha estrenat nou anagrama. El president de l’Associació Josep Masó, de la Barbaria Masó, ha explicat que volien donar una nova imatge al gremi i que el disseny ha anat a càrrec d’alumnes del cicle de disseny i moblament de l’Institut Josep Brugulat.

A cada perruqueria del gremi se li ha entregat una placa amb aquest nou anagrama com a símbol distintiu de formar part de l’Associació de Perruquers.

Una trobada de 50 anys

L’any que ve la trobada de perruquers i perruqueres del Pla de l’Estany farà 50 anys. El president de l’Associació ha explicat que amb motiu de la cinquantena es volen organitzar activitats especials però encara no estan concretades.

L’Agrupació d’empresaris perruquers de senyores de Banyoles i Pla de l’Estany va néixer el 12 de maig del 1968, per tal de presentar i defensar de forma col·lectiva els interessos dels associats, sense ànim de lucre. Actualment en formen part una trenta de perruqueries de Banyoles i dels diferents municipis del Pla de l’Estany.

link radio Banyoles

#perruquers #Banyoles #barbers #barberia #tallarelscabells #pladelEstany #moda

Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

DIRECCIÓ

Ronda Monestir, 82

17820 BANYOLES

 

HORARI

Dimarts a divendres: 10h a 14h i de 16:30h a 21:00h

Dissabtes: 9:30h a 14h i de 15:30h a 19:00h

Dilluns tancat.

CONTACTE

972 57 40 00
info@barberiamaso.com
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Metallic
  • Flickr Clean Gris
  • Twitter Metallic

© 1991-2021 barberia masó

 

Barberia Masó! els teus cabells, la nostra passió!

www.barberiamaso.com