CELEBRACIÓ DEL GREMI DE PERRUQUERS DEL PLA DE L’ESTANYDissabte 21 de juliol del 2018 a les 21:00h.

Un any més ens vam trobar tots el perruquers i perruqueres, familiars i treballadors de la comarca del pla de l’Estany per celebrar la festa de la nostra patrona, Santa Magdalena.

Aquesta trobada va ser molt especial ja que es van celebrar els 40 anys de l’Associació de perruquers del Pla de l’Estany. Estem molt orgullosos que ens hem trobat cada any durant aquest 40 anys en reconeixement de la nostra patrona Santa Magdalena. Durant el sopar es van explicar vivències i anècdotes de fa 40 anys com ara les celebracions a l’Hotel Restaurant Flora de la plaça del Turers.

El mateix dissabte a les 20:00h., va tenir lloc una missa en honor a Santa Magdalena a l'església de Santa Maria dels Turers en record als difunts de l'agrupació.

A les 21:00h. va començar el sopar al Restaurant Quatre Estacions. Es van entregar plaques en reconeixement a les seves grans trajectòries a les perruqueres i estilistes Maria Dolors Blázquez López de Banyoles i també a Pilar Oliveras Serrat de Fontcoberta.

Per amenitzar la vetllada, va actuar l’actriu de Banyoles Tere Solà, amb un monòleg teatralitzat sobre les vivències i anècdotes del dia dia de la perruqueria.


Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

DIRECCIÓ

Ronda Monestir, 82

17820 BANYOLES

 

HORARI

Dimarts a divendres: 10h a 14h i de 16:30h a 21:00h

Dissabtes: 9:30h a 14h i de 15:30h a 19:00h

Dilluns tancat.

CONTACTE

972 57 40 00
info@barberiamaso.com
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Metallic
  • Flickr Clean Gris
  • Twitter Metallic

© 1991-2021 barberia masó

 

Barberia Masó! els teus cabells, la nostra passió!

www.barberiamaso.com