Els millors aliments pel bon creixement del cabell

Una dieta adequada és molt important en el creixement del cabell.

Els millors aliments són: espinacs, ous, peix, llavors de lli, alvocats, nabius i carbasses.

Espinacs, tenen molts nutrients beneficiosos com: l'àcid fòlic, ferro i vitamines A i C, els quals poden promoure el creixement del cabell. La vitamina A ajuda les glàndules de la pell a produïr sèu. Aquesta substància oliosa ajuda a hidratar el cuir cabellut per mantenir el cabell sa.


Els ous contenen biotina i proteïnes, dos elements importants per a la salut del cabell, són una gran font de proteïnes i biotina. La falta de proteïnes a la dieta condueix a la caiguda del cabell. La biotina és escencial per a la producció d'una proteïna capil·lar anomenada queratina.


Peix, conté àcids omega 3, són nutrients escencials que poden promoure el creixement del cabell. Exemple, el salmó és un d'aquests peixos que proporciona omega 3 i ajuda a reduïr significativament la caiguda del cabell.


Llavors de lli, estàn plenes d'àcids grassos poliinsaturats que poden ajudar a nodrir el cuir cabellut i prevenir la sequedat. Es pot afegir als batuts o també als iogurts .

Alvocats, tenen vitamina E. En un estudi, les persones amb pèrdua de cabell van experimentar un 34,5% més creixement de cabell després de prendre un suplement de vitamina E durant vuit mesos.

Nabius, també tenen antioxidants que combaten els radicals lliures, es formen quan el cos està exposat a agressors externs com la llum solar, l'estrès i la contaminació. També tenen vitamina C que estimula la producció de col·lagen, que és una proteïna important que forma l'estructura del cabell.


Carbasses, tenen vitamina A, ferro, vitamina C, vitamina E i zinc i vitamina B9 o àcid fòlic. Són nutrients pel bon creixement del cabell i milloren la circulació sanguínia al cuir


📍Vols ser: #atrevit#creatiu#seductor#aventurer#pràctic, doncs t'esperem a #barberiamasó


#Banyoles#pladelestany

#perruquers#perruqueries#barberies#barberShop#BarberBARBERIA MASÓ!

els teus cabells,la nostra passió!


https://www.barberiamaso.com/blog

©2020 barberia Masó


Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

DIRECCIÓ

Ronda Monestir, 82

17820 BANYOLES

 

HORARI

Dimarts a divendres: 10h a 14h i de 16:30h a 21:00h

Dissabtes: 9:30h a 14h i de 15:30h a 19:00h

Dilluns tancat.

CONTACTE

972 57 40 00
info@barberiamaso.com
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Metallic
  • Flickr Clean Gris
  • Twitter Metallic

© 1991-2021 barberia masó

 

Barberia Masó! els teus cabells, la nostra passió!

www.barberiamaso.com