top of page

FACTORS QUE PODEN INFLUIR EN LA PÈRDUA DE CABELL?




  1. Factors genètics: La predisposició genètica és una de les causes principals de la pèrdua de cabell. Si hi ha antecedents familiars de calvícia, és possible que hi hagi un major risc de pèrdua de cabell.

  2. Els canvis hormonals: Desequilibris hormonals, com els que es produeixen durant l'embaràs, el part, la menopausa o problemes de la glàndula tiroides, poden contribuir a la pèrdua de cabell.

  3. Els factors ambientals i l'estil de vida: L'exposició a productes químics, així com l'ús excessiu de productes de peinatge calents (com armaris, planxes de cabell), poden contribuir a la pèrdua de cabell. A més, l'estrès, la manca de son, una dieta desequilibrada o la falta d'alguns nutrients poden influir en la salut capil·lar.

  4. Malalties i tractaments mèdics: Algunes malalties com l'anèmia, la diabetes o problemes autoimmunitaris poden causar pèrdua de cabell. A més, certs tractaments mèdics com la quimioteràpia poden provocar la caiguda del cabell.

  5. Edat: El procés natural de l'envelliment pot causar aminvament i pèrdua de cabell en moltes persones.

  6. Mals hàbits capil·lars: L'ús excessiu de productes agressius, el pentinat massa fort, el rentat freqüent amb aigua molt calenta o altres pràctiques inadequades de cures capil·lars poden danificar el cabell i provocar la seva caiguda.

  7. Problemes dermatològics: Malalties del cuir cabellut, com la dermatitis seborreica o altres condicions com la pèrdua de pigments o cicatrius, poden influir en la pèrdua de cabell.

2 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page