top of page

Peptide T98

Updated: Jan 18

Peptide T98

Densificant capil·lar, estimulador fol·licular vegà i anti-caiguda

La caiguda dels cabells pot tenir origen i intensitat diversa. Les seves causes són molt diverses: debilitat de la tija, alteracions del cicle vital del cabell o anomalies del cuir cabellut.


Investigacions i estudis científics han demostrat que l'ús tòpic de pèptids amb funcions específiques poden intervenir en aquest procés, millorant la densitat, el gruix i la qualitat dels cabells.


QUÈ SÓN ELS PÈPTIDS?

Els pèptids són fraccions de proteïnes, cadenes d'amoniàcids. Estan presents de forma natural al nostre organisme on activen i regulen diferents funcions metabòliques i mecanismes biològics.

COM FUNCIONEN?

Els pèptids són capaços de millorar la vitalitat natural dels cabells i de la pell. Són biomimètics, per la qual cosa imiten els efectes dels pèptids naturals que regulen el ritme biològic responsable de la pèrdua i el creixement del cabell. Gràcies a les seves diminutes dimensions poden penetrar fàcilment i assolir el fol·licle pilós, on activen el mecanisme biològic natural per contrarestar la caiguda del cabell.


EN QUIN CAS ESTAN INDICATS?

Per a cabells debilitats o caiguda del cabell tant fisiològica com patològica, per prolongar la fase del creixement (anàgena) i reduir la pèrdua del cabell (telògena).


QUINS SÓN ELS BENEFICIS?

1. Activen els fol·licles, augmenten el creixement del cabell i el seu gruix.


2. Contribueixen a millorar la densitat dels cabells, donant un aspecte més robust a la cabellera.


3. Augmenta el flux sanguini, afavorint la salut del cuir cabellut.


4. Redueixen la inflamació i l'estrès oxidatiu, creant les condicions òptimes per a la crescuda dels cabells.

i el teu

Característiques tractament Peptide T98

  • 100% vegà.

  • Fórmula 99% natural.

  • Apte per a Mètode Curly.

  • Mèdic i clínicament testat.


En resum, la línia PEPTIDE T98 és la solució ideal per a aquells que busquen recuperar la densitat i la vitalitat dels cabells. Amb el poder de la natura i la ciència, aquests productes són la resposta a les teves preocupacions de caiguda capil·lar. Recupera la confiança en els teus cabells i gaudeix d'una cabellera més forta i saludable amb PEPTIDE T98!


Manteniment del tractament Peptide T98

Després dels e mesos de tractament diari, quan el cabell ja ha assolit prou gruix i brillantor, es pot variar l'aplicació


Hi ha dues opcions:

  1. Un dia aplicar Peptide 98 i un dia no. És a dir, alternar l'aplicació.

2. Variar l'aplicació a tres dies a la setmana.


Aquestes variacions en l'aplicació poden fer-se durant de dos mesos.


Això sí, per mantenir aquest gruix i brillantor que s'ha aconseguit amb Peptide 98 i el teu esforç, cal seguir aplicant el producte dos dies a la setmana.


En cas d'observar una nova caiguda del cabell o es desitgi reforçar, tornar a realitzar el tractament durant tres mesos.


Sempre s'aconsegueix un cabell amb més brillantor i gruixudaria.




El xampú és apte per a tota mena de cabells. Conté #multipèptids, extractes vegetals i ingredients dermatològics que a més, enforteixen i nodreixen el cabell d'arrel a puntes.

 El concentrat anticaiguda combat l'aprimament dels cabells i la pèrdua capil·lar ia més, restaura i regula el cicle capil·lar alterat.

Amb resultats visibles al 93% dels casos a partir de 45 dies!





¿Què són els multipeptids?


Els pèptids són molècules formades per la unió d'aminoàcids, els quals tenen diverses funcions per a l'organisme, com les proteïnes, per exemple. Els pèptids exerceixen diferents funcions a la pell, depenent del nom que rebin, la seva funció serà diferent.


Avui en dia, els productes de cosmètica destaquen per les nombroses propietats que pot tenir cadascun d'ells. Ja no necessitem un producte per a cada cosa, sinó que una mateixa loció pot ajudar-nos a mantenir la pell hidratada alhora que en renova les cèl·lules, la manté ferma i alleuja la sensació de picor. Els multipeptids són la combinació d'aquests pèptids en un mateix producte.


Algunes de les seves funcions:

1. Calmen la pell: tenen un efecte calmant en les pells irritades, per la qual cosa estan indicats per a pells sensibles.


2. Afavoreixen la regeneració: són una de les claus en la cosmètica antienveliment pel seu poder regenerador.


3. Recuperen la fermesa: ajuden a que la pell torni a estar hidratada alhora que ferma i tensa.


4. Afavoreixen la síntesi de col·lagen: omplen les arrugues i alleugen les línies d'expressió de la pell.


Per què incloure'ls en la teva rutina?

Tot i que els pèptids estan presents a la nostra pell de forma natural com el col·lagen, la seva producció disminueix amb el pas dels anys. Per això i per les propietats regeneradores que ens aporten, és necessari que els incloguis en la teva rutina diària, tinguis l'edat que tinguis.

Pren nota d'aquests productes que contenen multipeptids i notaràs la teva pell molt més hidratada.




mes informació:











38 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page